Lautakunta käsitteli aurausvalituksia

Tekninen lautakunta käsitteli viime kokouksessaan reklamaatioita, joita etenkin kunnan tekninen toimi on saanut vastaanottaa tämän talven aikana useita. Valitukset ovat koskeneet paitsi kunnan kaavateiden aurauksia ja hiekoituksia myös Ely-keskuksen omistamien Onkkaalantien, Keskustien ja Luopioisten kirkonkylän Keskitien kuntoa. Lisäksi yhtä lailla Destian urakoimista Keskustien ja Onkkaalantien jalankulku- ja pyöräteistä on jätetty kirpeää palautetta.

Lautakunta totesi, että seuraavaa kaavateiden talvikauden kunnossapitokilpailutusta varten on laadittava aiempaa tarkemmat tarjouspyyntöasiakirjat tilanteen kohentamiseksi. Teknisen lautakunnan mukaan on ollut ongelmallista, ettei tarjouspyyntöjä ole saatu riittävästi tai ne ovat jääneet jopa puuttumaan kokonaan.

Saadut reklamaatiot kaavateiden kunnossapidosta ja siihen liittyvistä ongelmista tekninen lautakunta merkitsi tiedoksi. Samalla se katsoi, ettei valituksissa ollut tuotu esiin sellaista urakoitsijan laiminlyöntiä, joka aiheuttaisi toimenpiteitä. Jatkossa teiden hoitoon ja kunnossapitoon liittyviin ilmoituksiin ja valituksiin aiotaan kuitenkin tarttua aiempaa rivakammin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?