Kunta ei hae uutta rakennusmestaria

Pälkäneen kunta ei ole täyttämässä keväällä tyhjilleen jäävää rakennusmestarin – nykyisin teknisen toimen työnjohtajan – paikkaa. Sen sijaan kunnan palveluksessa olevien kahden työntekijän toimenkuvaa muutetaan niin, että heistä tulee työhön osallistuvia työnjohtajia. Heistä ensimmäinen vastaa ensisijaisesti kunnan länsiosasta ja toinen itäosasta.

Osin talousnäkökulmasta tehty järjestely on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Jatkoa tarkastellaan kertyneiden kokemusten perusteella loppuvuodesta.

Teknisen toimen työnjohtaja on siirtymässä eläkkeelle maaliskuun lopussa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat esimerkiksi töiden aikataulutus, kiinteistöjen pienten korjausten suunnittelu, kaavateiden ja yleisten alueiden hoidon valvonta ja investointiurakoiden valvonta yhdessä teknisen johtajan kanssa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentit (6)

 1. Uhri Urjalasta

  Työnantajani Urjalan kunnan vuosia jatkuneiden törkeiden ja selvien rikoksien ja laiminlyöntien uhrina , väitän että suljetuilla osastoilla on terveempiä potilaita kuin Urjalan kunnassa .

  Vastaa
 2. Karri

  Kuuleppas Uhri Urjalasta. Etkö ymmärrä että KETÄÄN ei pätkääkään kiinnosta sinun vinkuminen ja valitus tämän lehden kommenteissa? Olet harhainen ihminen joka omassa sekaisin olevassa päässään itkee kurjaa kohtaloaan näillä palstoilla. Koska et pysty kohdentamaan rääkymistäsi oikeaan osoitteeseen, olet itse sekaisin kuin seinäkello ja hoidon tarpeessa. LOPETA nämä sekavat purkauksesi tässä lehdessä ja mene vaikka huutamaan Urjalan kunnantalon portaille näitä typeriä tuotoksiasi. Mikäli kommentoit tätä kirjoitusta tai suollat taas samanlaisen Urjalan vastaisen sekavuuden, todistat suomalaisessa terveydenhuollossa olevan vakavan aukon josta sinä olet livahtanut läpi.

  Vastaa
  • Uhri Urjalasta

   Anteeksi jos olen pahoittanut Karrin pikku mielen , mutta valitettavasti vinkumiseni ja valitukseni on totta ja koskee useita Urjalan kunnan työntekijöitä .
   Pikku Karrin kannattaa pitää suu kiinni kun ei ymmärrä mistään mitään , kyllä tätä lehteä muutkin lukee kuin sinä .

   Vastaa
   • Johannes Koivu

    Mikäli tilanne Urjalassa on niin paha, eikö olisi syytä ilmoittaa viranomaisille eikä tänne lehden kommentteihin? En ymmärrä miten täällä kirjoittelu hyödyttää Urjalan Uhria. Ota välittömästi yhteys poliisiin että laittomuudet saadaan loppumaan!

    Vastaa
    • Uhri Urjalasta

     Toistuvista rikosilmoituksista huolimatta Urjalan kunta on vuosia ”teurastanut” työntekijöitään ja perheitä , josta on vahva näyttö ja useita asiantuntijalausuntoja .
     Sisä-Suomen poliisipiiri on kuin lammaslauma ilman paimenta , tuhoten laiminlyönteineen uhrien ihmisoikeudet ja lainsuojan .

     Vastaa

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>