Kunta ei hae uutta rakennusmestaria

Pälkäneen kunta ei ole täyttämässä keväällä tyhjilleen jäävää rakennusmestarin – nykyisin teknisen toimen työnjohtajan – paikkaa. Sen sijaan kunnan palveluksessa olevien kahden työntekijän toimenkuvaa muutetaan niin, että heistä tulee työhön osallistuvia työnjohtajia. Heistä ensimmäinen vastaa ensisijaisesti kunnan länsiosasta ja toinen itäosasta.

Osin talousnäkökulmasta tehty järjestely on voimassa tämän vuoden loppuun asti. Jatkoa tarkastellaan kertyneiden kokemusten perusteella loppuvuodesta.

Teknisen toimen työnjohtaja on siirtymässä eläkkeelle maaliskuun lopussa. Hänen työtehtäviinsä kuuluvat esimerkiksi töiden aikataulutus, kiinteistöjen pienten korjausten suunnittelu, kaavateiden ja yleisten alueiden hoidon valvonta ja investointiurakoiden valvonta yhdessä teknisen johtajan kanssa.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?

Kommentit (2)

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>