Paikalliset MTK:t lahjoittivat kouluille ja päiväkodeille

Pälkäneen ja Luopioisten MTK:n edustajat veivät lahjoituksen maanantaina perille Kostian koululle. Lahjoitus otettiin koululla vastaan iloisin ja tyytyväisin mielin.

Pälkäneen ja Luopioisten MTK:t ovat lahjoittaneet alueen kouluille ja päiväkodeille tavaroita. Koulut saivat itse ehdottaa, millaisille tuotteille niillä olisi tarvetta. Kostian koululle vietiin maanantaina retkeilyvälineitä: istuinalustoja, juomapulloja, ruokailusettejä, ensiapulaukku, taittosaha, puukkoja ja tulukset. Aitoon, Harhalan, Luopioisten Kirkonkylän ja Rautajärven koululle lahjoitettiin lumikolia, isoja ja pieniä lapioita sekä pulkkia.

Pälkäneen yhteiskoululle ja Anna Tapion kouluille annettiin urheiluvälineitä: jalkapalloja, jääkiekkoja ja mailoja. Lukion oppilaille paikalliset MTK-yhdistykset tarjosivat ”Tuntematon Sotilas” -elokuvan.

Alueen päiväkodit ja ryhmikset vastaanottivat puolestaan polkutraktoreita, joita lahjoitettiin yksi kutakin päiväkotiryhmää tai ryhmistä kohti.

– Saimme idean tähän tempaukseen Orivedeltä, jossa paikallinen MTK oli tehnyt vastaavanlaisia lahjoituksia päiväkodeille. Ajatus oli mielestämme hyvä. Lahjoitukset annettiin vähän niin kuin Suomi 100 -hengessä, vaikka nyt jo mennäänkin Suomen 101. itsenäisen vuoden puolella. Mutta toisaalta, Hämeessähän tässä ollaan, Yrjö Tanila MTK-Pälkäne ry:stä nauraa.

 

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!
Tämä sisältö on kirjautuneille lukijoille.
Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnukset.

Uusi käyttäjä, luo tunnukset, niin pääset lukemaan heti. Tunnusten luominen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>