Rattijuoppo ajoi ulos tieltä ja vastusteli poliisia

1990-luvulla syntynyt mies suistui henkilöautollaan ulos Lahdentieltä Vehoniemen risteyksen tuntumassa Kangasalla perjantain vastaisena yönä. Auto jäi ojaan kyljelleen. Tien pinta oli tapahtumahetkellä eli noin yhden aikaan yöllä liukas. Liikenneturvallisuuden vaarantamisen lisäksi ulosajoa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena.

Mies kuljetettiin paikan päältä verikokeisiin. Matkan aikana mies potki poliisiauton kuljetustilassa siinä määrin voimakkaasti, että onnistui rikkomaan sisäpuolelta avaamiskahvan. Poliisiasemalla mies ei suostunut tulemaan ulos autosta vaan heristeli nyrkkiään ja harasi sekä jaloin että käsin vastaan, kun häntä lähdettiin viemään säilytystiloihin. Niinpä liikenteessä tapahtuneiden asioiden lisäksi selvitettäväksi tuli vielä vahingonteko ja haitanteko virkamiehelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?