Roholasta esitetään alennusta nopeimmille

Elinvoimalautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen Pälkäneen valtuustolle, että tänä vuonna Roholan asemakaava-alueen ensimmäisen vaiheen tontteja varaavat saisivat 20 prosentin alennuksen tontin hinnasta. Tarkoituksena on saada alueen myynti hyvin käyntiin ja sitä kautta lisätä sen kiinnostavuutta uusien tontin ostajien silmissä.

Kunnanvaltuusto on aiemmin määritellyt Roholan tonttien hinnaksi 20 euroa neliömetriltä. Yksityiset maanomistajat, joiden kanssa kunta neuvotteli tammikuussa, olivat alennuskampanjan kannalla.

Alueen asemakaava-alueen kunnallistekniikan kilpailutus käynnistyi viime viikolla, ja huhtikuisen hankintapäätöksen jälkeen kunnallistekniikan rakentamiseen uskotaan päästävän loppukeväästä. Osissa toteutettavan alueen ensimmäisen vaiheen tonteille pitäisi päästä rakentamaan heti kesän jälkeen.

Tarjousten jättöaika ensimmäisenä myyntiin tulevan alueen maaperätutkimuksista päättyi viime viikolla. Kunta toivoo, että tonttien maaperätutkimukset ovat lausuntoineen käytettävissä maaliskuun alkupuolella.

Asuinalueelle on työn alla omat kotiroholasta-nettisivut. Rohola oli myös Asta-messuilla Pälkäneen messuosaston kärkikohteena.

Roholan kaava peruskartalle sovitettuna. Maanomistajille jäävät tontit merkitty punaisella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?