Jarno Lammi: Valkeakoskelaisperhe viihtyy mäessä

Toivottavasti kausikorttikampanja saa jatkoa

Jarno Lammi auttaa viisivuotiaan Arronin rinteeseen.

Sappeen kausikorttikampanjan ansiosta rinteissä riittää väkeä niin arkisin kuin viikonloppuisinkin. Lähiseudun laskijat ovat oppineet lähtemään liikkeelle heti aamusta, kun rinteissä riittää tilaa. Moni on myös järjestänyt työnsä niin, että pääsee mäkeen arki-iltaisin, kun Sappeessa on väljempää.

– Avajaispäivänä ja ekana viikonloppuna kertyi jonoja, mutta kun rinteitä ja hissejä saatiin lisää käyttöön, niin jonot ovat vetäneet hyvin, valkeakoskelainen Jarno Lammi sanoo.

Perhe varasi kausikortit pian sen jälkeen, kun Sappee aloitti kampanjan. Valkeakoskesta ajaa mäkeen vajaassa tunnissa, ja siksi Lammi toivoo, että kampanja saisi jatkoa myös tulevina talvina.

– Me olemme ilman muuta mukana.

Lammi on pannut merkille, että Sappeen väki tekee tosissaan hommia, jotta palvelut pelaavat, vaikka kävijämäärät ovat edellistalvia isompia.

Valjaat ovat hyvä ja turvallinen tapa opetella laskemaan ja kääntymään. Kolmevuotias Ella harjoittelee laskemista Outi Lammin kanssa.

– Viikonloppuisin alkuiltapäivästä voi olla hetken aikaa melkoinen härdelli, mutta muuten ei tarvitse jonoissa seisoskella.

Muun muassa vapaalaskua harrastava Lammi on laskenut aina, mutta vasta haastekampanja sai hänet hankkimaan kausikortin Sappeeseen. Myös vaimo sekä viiden ja kolmen vanhat lapset viihtyvät rinteessä.

Viisivuotias Arron pärjää jo itsekseen isommissakin rinteissä ja kolmevuotias Ella harjoittelee laskemista valjaiden kanssa.

– Mattohissit ovat aloittelevien lapsien kannalta erinomainen uudistus. Niihin on helppo mennä pienten kanssa. Sitä pääsee itsekin helpommalla, sillä lapset pärjäävät aika pian hississä itsekseen, Lammi kiittelee.

Hänen mielestään Sappeen Family Parkin rinteet ovat profiililtaan erinomaisia laskettelun opettelemiseen.

– Jyrkkyys on optimaalinen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?