Gentseiltä hetki ystävälle

Lauluklubi Gents on toiminut Kangasalla kuusi vuotta. Ystävänpäivänä Gents konsertoi Kangasalan Pirtillä.

Lauluklubi Gents konsertoi ystävänpäivän hengessä Kangasalan Pirtillä keskiviikkona 14. helmikuuta. Kello 18 alkavassa Hetki ystävälle -konsertissa Gentsejä johtaa Kaisa Tienvieri ja säestää Raimo Vuokko.

Lauluklubi Gents on kuusivuotisen toimintansa aikana tuonut tunnuslauseensa ”laulaen iloa elämään” mukaisesti iloa ja yhteen kuuluvuutta sekä yhdistyksen laulajille että esityksien kuuntelijoille. Sykäyksen Lauluklubi Gentsien synnylle antoi vuoden 2011 syyskaudella Kangasalan Pirtillä järjestetty miesten laulukurssi. Tammikuussa 2012 lauluryhmä, joka otti nimeksensä Lauluklubi Gents, aloitti toimintansa Kangasalan Pirtillä. Laulunopettajan avustuksella 16-miehinen laulajaporukka aloitti lauluharjoitukset ja ryhtyi esiintymään sekä pitämään laulutilaisuuksia erilaisissa sosiaalisissa yhteisöissä – vanhusten hoitolaitoksissa ja -palvelutaloissa, lähinnä Kangasalan ja Tampereen alueella. Kangasalan Nuorisoseura on omalla esimerkillään ja toiminnallaan edesauttanut ja tukenut Lauluklubi Gentsin harrastustoimintaa sen alkuvaiheista alkaen.

Toiminnan monipuolistuessa osa Lauluklubi Gentsin laulajista aloitti myös soittoharjoitukset, jonka seurauksena syntyi viisijäseninen orkesteri, joka sai nimekseen Four Gents.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?