Lukiolle vastuuta liikuntasalin kahvilasta

Pälkäneen lukio ottaa uuden liikuntahallin kahviotoiminnan vastuulleen lukuvuodeksi 2018–19, päätti kunnan elinvoimalautakunta.

Lukio ja kunnan liikuntapalvelut neuvottelivat mahdollisuudesta hyödyntää oppilaitoksen läheisyyteen valmistuvan liikuntakeskuksen kahvilaa lukion yrittäjyyskasvatustoiminnassa. Toiminta on tarkoitus järjestää käytännössä yhteistyössä seurojen ja yritysten kanssa, mutta yhden selkeän päävastuutahon nimeäminen nähtiin järkeväksi toiminnan sujuvoittamiseksi.

Pälkäneen lukion kehittämistyössä on yhdeksi painopisteeksi valikoitumassa koulun yrittäjyyskasvatukseen satsaaminen. Kahviota voidaan suunnitelmien mukaan hyödyntää myös esimerkiksi musiikin ja kuvataiteiden käyttöön erilaisissa tapahtumissa ja näyttelyissä.

Vielä puolisen vuotta kahvila on muun liikuntahallin tapaan keskeneräinen. Kuvassa aulatilaa sisäänkäynnin läheisyydestä. Kahvila tulee näiden aulatilojen yhteyteen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?