Lukiolle vastuuta liikuntasalin kahvilasta

Pälkäneen lukio ottaa uuden liikuntahallin kahviotoiminnan vastuulleen lukuvuodeksi 2018–19, päätti kunnan elinvoimalautakunta.

Lukio ja kunnan liikuntapalvelut neuvottelivat mahdollisuudesta hyödyntää oppilaitoksen läheisyyteen valmistuvan liikuntakeskuksen kahvilaa lukion yrittäjyyskasvatustoiminnassa. Toiminta on tarkoitus järjestää käytännössä yhteistyössä seurojen ja yritysten kanssa, mutta yhden selkeän päävastuutahon nimeäminen nähtiin järkeväksi toiminnan sujuvoittamiseksi.

Pälkäneen lukion kehittämistyössä on yhdeksi painopisteeksi valikoitumassa koulun yrittäjyyskasvatukseen satsaaminen. Kahviota voidaan suunnitelmien mukaan hyödyntää myös esimerkiksi musiikin ja kuvataiteiden käyttöön erilaisissa tapahtumissa ja näyttelyissä.

Vielä puolisen vuotta kahvila on muun liikuntahallin tapaan keskeneräinen. Kuvassa aulatilaa sisäänkäynnin läheisyydestä. Kahvila tulee näiden aulatilojen yhteyteen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>