Topias Koukkula omaan ennätykseensä

KU-68:n Topias Koukkula loikki maaotteluvoiton sunnuntaina 11.2. Ruotsin Uppsalassa käydyssä miesten ja naisten yleisurheilun hallimaaottelussa. Voitto tuli Koukkulan omalla uudella ennätystuloksella 15,95 metriä.

Uppsalan hallin nopea Mondo-pintainen alusta teetti hiukan hakemista askelmerkin kanssa, ja hypyistä kolme päätyi yliastutuksi. Kolme mitattua hyppyä sen sijaan olivat kaikki yli Koukkulan aiemman ennätyksen 15,67. Viisi senttimetriä 16 metrin rajasta jääneen venytyksen lisäksi hän kirjautti tulokset 15,72 ja 15,81.

Hallikaudella Koukkulan ohjelmassa on vielä kaksi kisaa. Hän osallistuu ensi viikonloppuna Helsingissä pidettäviin miesten ja naisten SM-kisoihin ja Kuortaneella helmikuun lopussa pidettäviin 17-, 19- ja 22-vuotiaiden SM-kilpailuihin. Suunnitelmissa on näissä kisoissa osallistua myös pituushyppyyn.

Pälkäneen Luja-Lukon lentopallojoukkueessakin pomppuvoimansa todistanut Topias Koukkula hätyyttelee 16 metrin rajaa kolmiloikassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?