SB Luja hamuaa suoraa nousua

Kolmen pisteen viikonloppua viettänyt SB Luja huomasi turnauspäivän päätteeksi kelluvansa lohkonsa kärkisijalla salibandyn nelosdivisioonassa. Lohkon ensimmäinen nousee suoraan kolmosdivisioonaan kauden päätteeksi, ja lohkokakkonen etenee nousukarsintaan.

Läpihuutojuttu suora nousu ei suinkaan ole, sillä kautta on jäljellä vielä neljän ottelun verran ja lohkokakkonen Showtime on tasapisteissä Lujan kanssa. Kun Luja kohtaa lopuissa peleissään pääosin kaikki kärkipään muut joukkueet, voidaan puhua jo ansaitusta noususta, jos Pälkäneen salibandy-ylpeys suoraan nousuun yltää. Jännittävimmässä tapauksessa Showtime ja Luja ratkaisevat lohkon kärkipaikan kauden viimeisessä ottelussa.

Paikka lohkokakkosena ja nousukarsinnoissa on jo lähestulkoon varma; lohkokolmonen on jo kahdeksan pisteen päässä.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>