Isoja puhalluksia kiristyvässä pakkasessa

Poliisi kohtasi heikossa ajokunnossa olevia autoilijoita maanantaina sekä Pälkäneellä että Kangasalla. Pälkäneellä Lahdentiellä pysäytettiin iltakuudelta kuski, jota epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Noin 60-vuotias naiskuljettaja puhalsi tulokseksi 0,63 milligrammaa litrassa eli yli 1,2 promillea. Kuski päätyi verikokeisiin ja ajokieltoon.

Illalla yhdentoista aikaan poliisi sai ilmoituksen Suoramantiellä ojaan suistuneesta henkilöautosta Kangasalla. Paikalta tavattu parikymppinen mies kiikutettiin verikokeisiin hänen puhallettuaan yli 1,7 promillen lukemat. Törkeän rattijuopumuksen lisäksi hänen epäillään syyllistyneen liikenneturvallisuuden vaarantamiseen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?