Vormulakisailijat taktikoivat juomatankkauksella

Mikkolan Navetan potkukelkkavormuloissa jokaisesta joukkueesta yhden viestinviejän pitää poiketa tankkausasemalla. Jos tämä douppauksen hoitaminen unohtuu, päälle painaa sakkokierroksen uhka.

Viime lauantain kireässä pakkassäässä viimankin koetellessa juomatankkaus tarjosi joukkueille tilaisuuden taktikoida. Ainakin kisan selostajan Seppo Kääriäisen näkemyksen mukaan oli kyse selkeästä pelisilmän käytöstä, kun osa kelkkailijoista siirsi pakollisen douppauksen kisan loppuvaiheeseen. Nautittava juoma on kuumaa, jolloin se kylmässä pakkassäässä ehti haalentua nopeammin juotavaksi kilpailun edetessä.

Vormulakisoissa mukillinen juomaa on kulautettava mehuaseman luona.

Luopioisten perinteisen talvikirmauksen yhteydessä kisatuissa potkukelkkavormuloissa parhaiten taktikoi ja nopeimmin ohjasti joukkue nimeltä Jänislahden Jytky. Sen muodostivat Ari Toivari, Pertti Toivari ja Pirkko Syrjänen, joka ankkurin ominaisuudessa sai johdattaa joukkueen voittoon.

Vormularata kiersi totutun käytännön mukaan Pytingin edustalla olevan puistikon ympäri.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>