Aikamatka savottatunnelmaan

Suomen kesä on täynnä entisaikojen maa- ja metsätaloutta esitteleviä perinnetapahtumia. Sen sijaan talvitapahtumia ei juuri löydy, vaikka juuri talvipakkasilla saha aikanaan lauloi. – Kesät väki viljeli, ja vasta koneellistumisen myötä maa- ja metsätalous eriytyivät, Vanha savotta -tapahtumia kohta 20 vuotta Rautajärvellä järjestänyt Jouko Vilkman sanoo. Tämänvuotisessa savotassa saatiin nauttia entisaikojen talvikeleistä.

HEI, LÖYSIT TIMANTIN!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.

Uusi käyttäjä, luo itsellesi tunnukset, niin pääset aloittamaan ilmaisen kokeilujakson.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>