Kaksi loukkaantui peräänajossa Kangasalla

Kaksi miestä loukkaantui kahden henkilöauton välisessä peräänajossa Kangasalla torstaina iltapäivällä. Onnettomuus sattui Lahdentiellä lähellä Ranta-Koiviston liittymää Tampereen suuntaan ajettaessa.

Vuonna 1952 syntyneen miehen kuljettamaan henkilöautoon oli tullut vikaa kesken ajon, ja mies oli joutunut pysäyttänyt autonsa tien sivuun. Lahden suunnasta kohti Tamperetta ajanut vuonna 1948 syntynyt mies ei ollut havainnut pysähtynyttä autoa, vaan oli törmännyt sen perään. Molemmat miehet olivat yksin autoissa ja puhalsivat nollat poliisin alkometriin. Molemmat kuljettajat kuljetettiin ambulanssilla Acutaan tarkastettavaksi. Autot vaurioituivat törmäyksessä ajokunnottomiksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?