Päivystyksen aukioloja halutaan laajentaa Kangasalla

Päivystyksen aukioloaikoja halutaan laajentaa nykyisestä Kangasalla. Tehdyssä valtuustoaloitteessa esitetään, että kaupunginhallitus selvittää kustannusvaikutukset sille, että Kangasalan nykyiseen kaupunginsairaalaan palautettaisiin päivystys perjantai-illoille ja viikonloppupäiville. Päivystysvastaanotto palvelisi kiireellisiä sairastapauksia, mutta ilman röntgen- ja laboratoriopalveluja.

Valtuustoaloitteen mukaan muutos palvelisi etenkin vanhuksia ja lapsiperheitä, joilla sekä matka että odotusaika Valkeakosken aluesairaalaan tai Acutaan venyvät usein pitkäksi. Aloitteen lukeneen Soili Uotila-Välimäen (kok) mukaan toimiva päivystys olisi myös imagokysymys Kangasalan kaupungille. Valmisteltavaksi lähetetyn aloitteen ovat allekirjoittaneet kokoomuksen, sosialidemokraattien ja vasemmistoliiton valtuustoryhmät kokonaisuudessaan sekä 14 muuta valtuutettua.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?