Sulin ja kotkat uppoutuvat swingin säveliin

The Swing Eagles Big Band solistinaan Inga Sulin esiintyy Kangasalla sunnuntaina.

Maaliskuinen sunnuntai on täynnä swingiä ja lämmintä tunnelmaa, kun Kangasala-salin lavalle nousee tamperelainen The Swing Eagles Big Band solistinaan laulaja ja näyttelijä Inga Sulin. Konsertti kuullaan Kangasala-talossa 18. maaliskuuta kello 16.

Yhtyeen ohjelmisto vaihtelee swingistä ja lattareista balladeihin ja ikivihreisiin. Lisäksi kuullaan uutta suomalaista big band -musiikkia. Konsertin toisena solistina laulaa Rainer Viitala. Orkesterilta kuullaan lisäksi instrumentaaliversioita tutuista kappaleista.

Kotkien Big band -orkesteri koostuu partiolippukunta Tampereen Kotkien puhallinorkesterin jäsenistä.

− Olemme soittaneet yhdessä 90-luvulta alkaen, Juhani Mustakangas, yksi yhtyeen alkuperäisistä jäsenistä, kertoo.

The Swing Eagles Big Band muistetaan muun muassa 90-luvun Arvokkaasti! -tv-sarjasta, sekä Tampereen puistokonserteista ja Kaarilan lukion vanhojen tanssien musiikista jo 20 vuoden ajalta. Inga Sulinin kanssa orkesteri esiintyy nyt kolmatta kertaa keväisessä konsertissa.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?