Kirjallinen matinea saapuu Vehkajärvelle

Timo Mattila.

Myös teatteri Kesyn taitajat pääsevät kiertueella lukemaan.

Teatteri Kesyn kirjallinen matinea vierailee Vehkajärven koululla (Mattilantie 1) perjantaina 23.3. kello 18. Timo Mattila tarinoi illan aikana tavoitteellisesta luovasta kirjoittamisesta. Miehen kirjoittaman Aataminomenapuun kulisseina ovat Lappeenranta ja Tampereen seudut. Kirjan 28 erillistarinaa ulottuvat liki 150 vuoden jaksolle, päistään yli itsenäisen Suomen iän. Teoksessaan Mattila kuvaa suomalaista elinkaarta pojan ja miehen silmin.

Mukana Vehkajärvellä on teatteri Kesyn taitajia lukemassa otteita ja värittämässä niitä elävällä musiikilla. Pääsymaksuton tilaisuus kestää reilun tunnin. Tapahtuman järjestävät Vehkajärven kylätaidetoimikunta ja Kuhmalahden kirjasto.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?