Uusi aloite elintarvikekriteereistä

Marjat ja vihannekset on voitava käyttää kuumentamatta, ja siipikarjasta saatavat tuotteet ovat peräisin tiloilta, joilla nokkia ei katkaista. Tehdyssä valtuustoaloitteessa esitetään, että Kangasalan kaupungin tulisi edellyttää elintarvikehankinnoissaan edellä mainittujen lisäksi myös tiettyjä muita kriteerejä. Parikymmentä valtuutettua allekirjoitti aloitteen, joka mukailee valtioneuvoston ruokapalveluhankintoihin liittyvää periaatepäätöstä.

Elintarvikehankintojen periaatteista ja käytännöistä on Kangasalla väännetty aiemminkin; viimeksi valtuusto käsitteli aihetta valtuustoaloitteen ja siihen annetun vastauksen pohjalta kuluvana talvena. Tuolloinkin valtuustoaloitteen takana oli Hannu Karppila (kesk).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?