Moona & Mikko -duo soittaa ensikeikkansa

Moona Lymi ja Mikko Heinonen soittavat perjantaina Aitoon Kopsonilla ja sunnuntaina Sahalahden Krouvissa.

Sahalahtelaisbändi NMT:stä tuttu Mikko Heinonen ja Kangasalan lukion musiikkilinjalta tänä keväänä kirjoittava Moona Lymi esiintyvät pitkäperjantaina Aitoon Kopsonilla ja sunnuntaina Sahalahden Krouvissa.

Moona & Mikko -duon ensikeikat tuovat lavalle kahden sukupolven osaajat. Mikko Heinonen on treenikämpällä itseoppinut kitaristi ja rumpali, Moona Lymi pitkään musiikkia opiskelut viulisti ja laulaja.

Duokeikoilla kaksikko soittaa balladeja ja hittejä eri vuosikymmeniltä. Kopsonin keikka alkaa perjantaina 30.3. kello 21, ja Krouvissakin soi sunnuntaina jo alkuillasta.

Jack Björklund hauskuuttaa lauantaina Sappeen Stand up -illassa.

Myös juurevaa musiikkia soittava pälkäneläinen Tim Creole & Hot Rods ahkeroi pääsiäisen aikaan. Perjantaina ja lauantaina bändi ilahduttaa pääsiäispyhien lasketteluvieraita Huipussa. Iltapäiväkeikat alkavat perjantaina kello 17 ja lauantaina kello 16. Lauantai-iltana bändi jatkaa Sahalahden Krouviin.

Sappeen Huipun lavan valloittavat lauantai-iltana stand up -koomikot Jack Björklund ja Arimo Mustonen.

Pääsiäispyhinä myös Sappeen Vohvelikahvilassa soi elävä musiikki. Torstai-iltana kello 22 alkaen musisoi Fredi Heinämäki duo ja lauantai-iltana trubaduuri Mikko Kartano.

Tim Creole & Hot Rods esiintyy lauantaina Sahalahden Krouvissa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?