Kulttuuri- ja hyvinvointitori kaupunkifestivaalin hengessä

Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään tänä vuona teemalla ”Ensimmäinen kaupunkifestivaali – torilla tavataan!” Lauantaina 14.4. kello 10–14 Kangasalan pääkirjastossa ja Kangasala-talossa sekä niiden ympäristössä pääsee tutustumaan kunnan sekä paikallisten järjestöjen ja yhdistysten toimijoihin. Toimintaansa esittelee yli 60 eri tahoa.

– Tapahtumassa on edelleen kutsutilaisuus uusille kaupunkilaisille. Tänä vuonna uutta on vuonna 1938 syntyneille suunnattu hyvinvointia tukeva tilaisuus, jossa kunnan palveluja esitellään ammattilaisten toimesta, hyvinvointikoordinaattori Maija Mäkinen kertoo.

Ulkoalueella on mahdollista tutustua esimerkiksi Kotikujan Konstaan eli kaupungin 10-vuotiaaseen kirjastoautoon tai osallistua kirjastopanda Lo Ru Liin satutuokioihin.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?