Sappee: Viisi päivää aikaa hyödyntää kausikorttitarjous

Tulevan talven haastekampanja toteutuu

Sappee myy tulevan talven kausikortit 120 eurolla. Haastekampanjassa tavoiteltiin 13 777 varausta. Reiluun 5000 varaukseen ehtinyt laskuri tulee pyörimään vinhasti tiistai-illasta alkaen, kun Sappee ilmoitti hyväksyvänsä kampanjan. Viikonloppuun mennessä varattiin 2500 korttia.

Myös kampanjan päättymistä siirrettiin viikolla. Tarjoukseen voi tarttua sunnuntaihin 15.4. saakka. Silloin päättyy tämänvuotinen laskettelukaisu. Kausikortin normaalihinta on 540 euroa.

Sappee myi täksi talveksi reilut 17 000 kausikorttia sadalla eurolla. Kampanjan hyväksymisestä ilmoitettiin päivä etukäteen, vaikka tavoitteesta oltiin silloin vielä parin tuhannen varauksen päässä. Viimeisen päivän aikana kortteja varattiin tuhansittain.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?