Valtakunnallinen Alina-ketju aloitti Kangasalla ja Pälkäneellä

Valtakunnallinen Alina-ketju laajentaa toimintaansa Pirkanmaan alueella. Alina tarjoaa yksityistä kotisairaanhoitoa, hoivapalvelua ja kotityöpalveluita kaiken ikäisille kotona apua tarvitseville. Palveluvalikoimaan kuuluvat myös lapsiperheiden kotipalvelut sekä Alina-etälääkäripalvelut. Kaikki Alina-yritykset ovat paikallisia ja itsenäisiä yrityksiä.

Paikallisena yrittäjänä Kangasalla aloitti huhtikuun alussa Gunilla Grönfors-Niemelä. Uuden yrittäjän toiminta-alueeseen kuuluu myös Pälkäne.

Alinalla on Pirkanmaan toimintaa ennestään Tampereella, Orivedellä ja Pirkkalassa. Alinan toiminta on alkanut jo 25 vuotta sitten Kuopiossa, jossa ketjun pääpaikka edelleen on. Yhteensä paikallisia Alina-yrityksiä on ympäri maata tällä hetkellä 30.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>