Kangasalla tavataan torilla

Kangasalan kulttuuri- ja hyvinvointitori järjestetään tänä keväänä teemalla Ensimmäinen kaupunkifestivaali – torilla tavataan! Tapahtuma järjestetään tuttuun tapaan kulttuurikorttelissa eli Kangasala-talossa ja pääkirjastossa sekä näitä ympäröivällä ulkoalueella. Lauantaina 14.4. kello 10–14 järjestettävä tapahtuma kokoaa yhteen paikallisten kulttuuri- ja hyvinvointipalvelujen tuottajien, kolmannen sektorin ja kaupunkiorganisaation osaamista. Tänä vuonna mukana on yli 60 toimijaa, ja ohjelmaa on tarjolla kaikenikäisille.

Kangasala-talon konserttisalissa nähdään aamupäivällä liikuntaa, tanssia ja teatteria sisältäviä esityksiä. Iltapäivällä koetaan puolestaan erilaisia musiikkielämyksiä niin klassisen kuin kevyemmänkin musiikin parissa. Pääkirjaston kahvila-lehtisalissa pääsee kuulemaan kuorolaulua, näkemään teatteria ja lopuksi vielä nauttimaan pienryhmälaulusta ja orkestereiden soitosta. Pääkirjaston toisessa kerroksessa voi tehdä itselleen korun Taitokeskuksen perheille suunnatussa työpajassa ja lastenosastolla voi osallistua piirustuskilpailuun.

Ulkoalueeltakin löytyy paljon ohjelmaa. Yleisö pääsee tutustumaan 10-vuotiaaseen kirjastoauto Kotikujan Konstaan, jossa myös kirjastopanda Lo Ru Li vierailee ja pitää kaksi satuvarttia kello 11.15 ja 11.45. Seurakunta liikuttaa pikkuväkeä pomppulinnassa sään niin salliessa, ja Kangasalan Latu esittelee toimintaansa tulilla. Länkyn Taekwondo järjestää eritasoisten harrastajien taekwondo-esityksiä puolen tunnin välein kello 12 asti. Asahin saloihin pääsee tutustumaan kello 11 ja 12 alkavissa lajin esittelyhetkissä.

Kulttuuri- ja hyvinvointitori on vuosittainen tapahtuma, jonka kävijämäärä kasvoi viime vuonna jo yli 2 300 kävijän.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?