Simo Wannas -maastocupissa juostaan kolme osakilpailua

Pälkäneen keväisissä sarjamaastoissa juostaan tänä vuonna kolme osakilpailua. Niistä ensimmäinen järjestetään torstaina 3.5. ja seuraavat keskiviikkona 9.5. sekä torstaina 17.5.. Lähtö tapahtuu kello 18, ja ilmoittautumisia otetaan paikan päällä vastaan puoli tuntia ennen starttia. Mikäli kevät etenee ja kuntorata sulaa, kaikki kolme osakilpailua juostaan Pikku-Sappeen maastossa (Taustialantie, 36600 Pälkäne).

Maastojuoksu cupin järjestävät Pälkäneen Luja-Lukko ja kunta. Cupin lopputuloksiin lasketaan kunkin kilpailijan kahden parhaan osakilpailun tulokset.

Sarja on nimetty Simo Wannas -maastocupiksi. Wannas lahjoitti palkintokokoelmansa Luja-Lukolle uusiokäyttöön.

Aiempina vuosina maasto-cupissa on juostu viisi osakilpailua. Vetäjäpulan vuoksi Luja-Lukko aikoo harventaa myös kesän sarjakilpailuja, jotka on ennen järjestetty joka viikko

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>