Isoista uudistuksista halutaan näkemyksiä maaseudulta

Vielä tällä viikolla on käynnissä kysely, jolla pyritään arvioimaan maakunta- ja sote-uudistuksen mahdollisia ja todennäköisiä muutoksia ja vaikutuksia maaseudun asukkaisiin, yrityksiin ja muihin toimijoihin. Samalla pohditaan tulevan maakunnan hallinnon toimivuutta maaseudun näkökulmasta.

Koska moni asia on vielä auki, kysymyksiin toivotaan vastattavan jokaisen omien näkemysten ja jo olemassa olevien tietojen pohjalta. Avoimissa kysymyksissä voi myös kommentoida vapaasti ja esittää omiakin kysymyksiä.
”Maaseutuvaikutusten arviointi työkaluna maakuntauudistuksessa” -hanke on käynnissä Pirkanmaan lisäksi Kainuussa.

Kysely umpeutuu 20. huhtikuuta Pirkanmaan liiton sivuilla osoitteessa http://www.pirkanmaa.fi/blog/2018/04/12/miten-maakunta-ja-sote-uudistus-vaikuttaa-maaseudun-asukkaiden-yritysten-ja-muiden-toimijoiden-arkeen/.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?