llmari Aholle SM-pronssia

Hiihtosuunnistuksen pitkän matkan Suomen mestaruudet ratkottiin pääsiäisenä Posion Kirintövaaran laskettelukeskuksen maastoissa. Aurinko ja runsasluminen vaaramaisema tarjosivat oivat olosuhteet kilpailulle.

Pälkäneen Luja-Lukon mitalistiksi nousi tällä kertaa Ilmari Aho 17-vuotiaiden poikien ottamalla pronssia vain 36 sekuntia voittajan jälkeen. H15-sarjassa Rauli Ahon oli tyytyminen neljänteen sijaan neljä ja puoli minuuttia kärjestä.

15-vuotiaiden tyttöjen Katja Linnainmaa oli kuudes pokaten näin ensimmäisen SM-plakettisijansa seitsemän minuuttia voittajan eli Lempäälän Vilma Pesun jäljessä. Tyttöjen 13-sarjassa SM-kilpailun ulkopuolella Annukka Linnainmaa oli seitsemäs viisi minuuttia kärjestä jääneenä.

Kolmen osakilpailun pääsiäisturnauksen yhteistuloksissa Rauli Aho oli neljäs ja Ilmari Aho viides.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?