Varhaiskasvatusasiaa Kangasalla

Kangasalla järjestetään lauantaina 28. huhtikuuta varhaiskasvatusaiheinen luento- ja keskustelutilaisuus. Tilaisuus pidetään pääkirjaston Harjula-salissa kello 10 -13. Luennoitsijoina ovat varhaiskasvatuksen professori Kirsti Karila ja emeritusprofessori, lääkäri Matti Rimpelä.

Paneelikeskustelussa ovat mukana Kangasalan varhaiskasvatuksen johtaja Anni Aalto-Ropo, hyvinvointipäällikkö Kati Halonen sekä vanhempien, varhaiskasvatuksen ja opiskelijoiden edustajat. Luvassa on luentojen ja paneelikeskustelun lisäksi myös avointa keskustelua.

Tapahtuman järjestävät Kangasalan Vihreät, Keskusta ja Vasemmistoliitto yhteistyössä KSL-opintokeskuksen kanssa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?