Linja-autoaseman korttelin rakentaminen alkoi

Työt linja-autoaseman ympäristössä alkoivat kuluvan viikon maanantaina.

Kangasalan linja-autoaseman korttelin uudisrakentaminen alkoi maanantaina. SSR Länsi-Suomi Oy aloittaa rakennustyöt kunnallistekniikan verkostosiirroilla ja vanhan linja-autoaseman purulla. Työmaa-alue on aidattu rakentamisen ajaksi. Kortteliin rakennetaan kaksi kerrostaloa ja parkkihalli. Ensimmäisen talon ja parkkihallin rakennustyöt valmistuvat syksyllä 2019.

Rakentaminen aiheuttaa tilapäisiä liikennejärjestelyiden muutoksia. Linja-autoliikenteen suunta vaihtuu rakentamisen ajaksi Myllystenpohjantieltä Onnikkatielle päin. Bussipysäkit sijaitsevat rakentamisen aikana torin paikoitusalueen vieressä sekä kirjastotalon edessä. Taksitolppa siirtyi K-Supermarketin vieressä sijaitsevalle uudelle hiekkaparkkipaikalle.

Myllystenpohjantie on suljettuna maanantaista alkaen liikenteeltä arviolta kolme viikkoa. Vain bussiliikenne sallitaan Myllystenpohjantien suuntaan. Muun liikenteen kiertotie ohjataan Kuohunharjuntien ja Torikadun kautta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?