Perheet leireilevät Seitsyessä

Pälkäneen ja Luopioisten MLL järjestävät yhdessä Pälkäneen seurakunnan kanssa kaikille lapsiperheille avoimen ja maksuttoman perheiden leiripäivän lauantaina 5. toukokuuta kello 10–18 Seitsyen leirikeskuksessa (Seitsyeentie 430 Pälkäne).

Luvassa on monipuolista ohjelmaa sekä sisällä että ulkona. Päivän aloittaa pieni nukkenäytelmä ja koko perheen muskari. Tämän jälkeen seuraa leikkimielisiä tehtäviä ja kilpailuja. Lounasta syömme kello 11.30. Jos perheen pienimmät (ja isommatkin) tarvitsevat lepohetkeä, on heillä mahdollisuus päästä päiväunille leirikeskuksen majoitushuoneisiin.

Lounaan jälkeen aloitamme rastiradan, jossa on todella paljon puuhattavaa koko perheelle. Radalla on mahdollisuus tehdä kevätkukkaistutuksia, puutöitä, osallistua temppuradalle ja ratsastaa keppihevosradalla. Lisäksi rasteilla voit heittää sammakkoja, kulkea köysiradalla, osoittaa tietämystä tietovisassa ja päästä yllätysten ongintaan.

Päiväkahvien ja – mehujen jälkeen ovatkin saunat lämpiminä. Muista ottaa uimapuku mukaan yhteissaunomista varten. Jos et halua saunoa, muutakin tekimistä riittää. Grillikatoksessa on mahdollisuus makkaran paistoon ja lisäksi sisällä voi pelata lautapelejä ja koronaa. Ulkona pelaajia odottavat mölkynheitto, pingispöytä sekä pihajatsi.

Leiripäivään voi osallistua joko koko päiväksi tai osaksi aikaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?