Luopioisten Reserviläisille kilpailumenestystä

Luopioisten Reserviläisten joukkueeseen kuuluivat Ilkka Naulapää, Erik Naulapää ja Thomas Penttilä.

Luopioisten Reserviläiset kilpailivat viime lauantaina Janakkalassa ja Parolassa. Janakkalassa kilpailtiin Etelä-Hämeen Reserviläispiirin taitokilpailussa ja Parolassa saman piirin sotilaspistooli- ja rynnäkkökivääriammunnoissa.

Janakkalassa oli kilpailemassa kolmihenkinen joukkue Luopioisten Reserviläisistä. Joukkueeseen kuuluivat Erik Naulapää, Ilkka Naulapää ja Thomas Penttilä. Parhaiten suoriutui Erik Naulapää voittaen reserviläisten sarjan ja ollen myös koko kilpailun voittaja suurimmalla pistemäärällä. Ilkka Naulapää sijoittui reserviläisten sarjassa kolmanneksi ja Thomas Penttilä kahdeksanneksi. Näillä sijoituksilla Luopioisten joukkue voitti myös joukkuekilpailun.

Parolassa oli kilpailemassa kaksi yhdistyksen jäsentä, Mikko Ahola ja Simo Härkälä, joka voitti yli 50-vuotiaiden sarjan rynnäkkökiväärissä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?