Palkitut pälkäneläisyritykset torilla kesänavauksessa

Pälkäneelle on sadellut viimeisen vuoden aikana ennätysmäärä erilaisia yrityspalkintoja. Sappee palkittiin Vuoden hiihtokeskuksena, Pälkäneen K-rauta Suomen parhaana työkalukauppana,  Jaakko Pohjola Oy Vuoden kuljetusyrityksenä, Otto Blomqvist Vuoden kalastusoppaana ja Noora Rosberg Positiivisimpana käsityöläisyrittäjänä. Suttisen marjatila sai Pirkanmaan Maistuva maaseutuyritys -palkinnon, Mikael Holma Taito-Finlandian ja Rönnvik putsasi palkintopöydän tilaviinikilpailussa.

Palkitut pälkäneläisyritykset ovat mukana Pälkäneen kesänavauksessa lauantaina 26.5. Ne esitellään torilla kello 14.30 alkavassa tilaisuudessa.

Kello 10 alkaen tori täyttyy pälkäneläisistä rakennusalan yrityksistä. Raksatoria kokoavan yrittäjäyhdistyksen toiminnanjohtaja Marja-Liisa Suomalaisen tavoittaa numerosta 040 578 0782.

Myös Nuijansaliin kootaan kesänavauspäiväksi tori. Käsityöläisiä ja muita paikallisia yrittäjiä tapahtumaan kokoaa Sinikka Ignatius 044 570 1002.

Nuijantalon kesän avajaisia vietetään jo perjantaina 25.5. Lauantain kesänavauksessa Nuijalla on torin lisäksi kahvila, jossa on avajaisviikonloppuna tarjouksia, maistajaisia ja Eero Mäki-Mantilan upeita valokuvia.

Pälkäneläisliikkeissä on lauantain ajan tarjouksia, esittelyitä, kisoja ja muuta ohjelmaa, joka levittäytyy myös kylänraitille, jos sää sen sallii. Myös KR-tallit ponit ja Syrjysen strutsitilan lampaat saapuvat keskustaan ilahduttamaan tapahtumapäivän ajaksi.

Kesänavauksen tarkempi ohjelma löytyy keskiviikkona 23.5. lehden välissä jaettavasta liitelehdestä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?