Vehoniemen Automuseo: Leila Suutarisen syntymäpäivät keräsivät lähes 2500 vierasta

Juhlapäivä muutti Vehoniemenharjuntien yksisuuntaiseksi

Leila Suutarisen 60-vuotispäivät vetivät Vehoniemen automuseolle torstaina lähes 2500 viertasta.

Harjun päälle johtava tie muutettiin yksisuuntaiseksi, jotta tien varteen saatiin mahtumaan enemmän autoja.

Helatorstaina vietetyt Leila Suutarisen 60-vuotispäivät toivat melkoisen kävijäryntäyksen Vehoniemen automuseolle.

– Osasimme etukäteen varautua siihen, että parkkipaikoista tulee pulaa. Siksi oman väen ja soittajien autot vietiin muualle. Mutta silti autoja oli tienvarret täynnä Lahdentieltä alkaen, Suutarinen kertoo.

Ruuhkan vuoksi Vehoniementien muutettiin yksisuuntaiseksi. Liikenteen ohjaajat opastivat tulijat Kaivannon suunnalta sisään ja Pälkäneen päästä pois.

Tonu Naissoo soitti Abba-pianoa.

Kakkua tarjoiltiin päivän aikana lähes 2500 palaa. Pöytiä oli katettu myös museon puolelle. Upean kevätkelin ansiosta kahvittelijat saattoivat levittäytyä terassillekin. Automuseon tavoitteena on rakentaa ja lasittaa ensi kesäksi joka sään terassi. Sen hyväksi käynnistetty joukkorahoituskampanja sai helatorstain juhlakahveilla lentävän lähdön.

Päivänsankari oli iloisen yllättynyt, kun ”autokaupunkia” johtava Oskari Auvinen poikkesi onnittelukäynnille ja avaamaan synttärit. Juhlapäivään toivat tunnelmaa punakoskettimisen Abba-pianon äärellä taituroinut eestiläinen Tonu Naissoo sekä Heikki Mäenpää tanssiorkesteri Roineen kanssa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.