Avomielinen Anneli hauskuuttaa lavalla

Pauliina Hukkanen nähdään Kangasala-talon lavalla avomielisenä Annelina. Kuva: Johanna Wahlman

Kesäistä tunnelmaa nostattaa musiikkipitoinen komedia Avomielinen Anneli, joka nähdään Kangasala-talossa ensi lauantaina kello 18. Leena Tammisen käsikirjoittama komedia on näyttelijä Pauliina Hukkaselle mittojen mukaan kirjoitettu sekä runsaalla musiikilla höystetty monologi. Leena Tamminen tunnetaan muun muassa Seela Sellan menestysmonologien kirjoittajana.

Annelia eivät pikkusielujen mielipiteet liikuta, eikä hän anna esteiden lannistaa itseään. Jos ei elämän suurin rakkaus kestä, aina löytyy uusi. Ja aina voi lohduttautua sillä, että muut eivät osaa pukeutua. Eivätkä muutkaan ole hoikkia.

Esityksen on ohjannut Kari Paukkunen. Avomielinen Anneli on kantaesitetty Kuninkaankartanon kesäteatterissa Juvalla vuonna 2016.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>