Kesänavauksen ohjelma täydentyy

Lauantaina 26. toukokuuta järjestettävän Pälkäneen kesänavauksen ohjelma täydentyy tapahtuman lähestyessä. Pälkäneläisliikkeet lataavat päivään hyviä tarjouksia sekä kisoja ja muuta ohjelmaa.

Päivän aikana kylän palveluvarustus täydentyy rakennusalan yrittäjillä, jotka esittäytyvät raksatorilla. Nuijansalin torilla puolestaan on mukana paikallisia käsityöläisiä ja muita pienyrittäjiä.

Myös muun muassa Pirkanmaan Jätehuolto on mukana kesänavaustapahtumassa. Se tuo Kankaanmaan jäteasemalle lajitteluneuvontaa ja pientä tarjoilua.

Kesänavaus järjestetään lauantaina 26.5. kello 10–15. Raksatorilla esitellään kello 14.30 alkaen ansioituneita pälkäneläisyrittäjiä. Pälkäneelle on sadellut viimeisen vuoden aikana ennätysmäärä erilaisia yrityspalkintoja. Sappee palkittiin Vuoden hiihtokeskuksena, Pälkäneen K-rauta Suomen parhaana työkalukauppana,  Jaakko Pohjola Oy Vuoden kuljetusyrityksenä, Otto Blomqvist Vuoden kalastusoppaana ja Noora Rosberg Positiivisimpana käsityöläisyrittäjänä. Suttisen marjatila sai Pirkanmaan Maistuva maaseutuyritys -palkinnon, Mikael Holma Taito-Finlandian ja Rönnvik putsasi palkintopöydän tilaviinikilpailussa.

Kesänavauksen Raksatoria kokoaa yrittäjäyhdistyksen toiminnanjohtaja Marja-Liisa Suomalainen (040 578 0782) ja Nuijansalin toria Sinikka Ignatius (044 570 1002). Kesänavauksen ohjelma löytyy kokonaisuudessaan keskiviikkona 23.5. lehden välissä jaettavasta liitelehdestä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?