Rattijuopumus ja ylinopeus toivat ajokieltoa

Rattijuopumus toi mieskuljettajalle ajokieltoa Pälkäneellä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä. Poliisi pysäytti auton Lahdentiellä liikennetarkastusta varten hieman puoli neljän jälkeen yöllä. Auton kyydissä oli neljä matkustajaa. Kuljettaja vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon. Nuorta aikuista mieskuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kangasalla ajokieltoa toi puolestaan reipas ylinopeus perjantai-iltana. Poliisipartiota tuli Asemantiellä vastaan henkilöauto, jolle mitattiin nopeudeksi 112 kilometriä tunnissa kohdassa, jonka sallittu nopeus on 50 kilometriä tunnissa. Autoa kuljetti vuonna 1994 syntynyt mies. Kuski määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon, ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?