Kangasalan ykköskyläpaikka

Vuosien varrella on tullunna vahva tuntuma, että Kangasalan suosituin käyntikohde ja tuhansien turistienkin mieluisin huokaisupaikka on Vehoniemen harjun maksuton automuseo näkötorneineen, suomalaisine mahtimaisemineen, kymmenine vanhoine, veikeine ajopeleineen sekä levähdys- ja ravitsemusmahdollisuuksineen, kaukaakin kutsuvine munkkeineen, juustokakkuineen, ystävällisine henkilökuntineen. Runsaat kiitokset talon väelle tästä kelpo matkailukohteesta! Toivottavasti terveinä, virkeinä ja hyväntuulisina pysyen vielä lukuisia vuosia tätä arvokasta palveluanne jatkatte, jaksatte, Karjalaisen Kivennavankin arvostettuja perinteitä vaalien. Toivottavasti suunnitellut kunnostus- ja uudistustyötkin mallikkaasti sujuvat.

Pieni pyyntö: Asennettakoon automuseon kivikkoiseen rantaan kapea, pitkä, myrskyjen myllerryksetkin kestävä, Roineen aalloilla kelluva uimalaituri. Joku lähitienoon tai kaukaisempikin laitureiden rakentaja vois sen mainosmielin lahjoittaa ja paikoilleen pystyttää. Talkoo-apuakin tarvittaessa tarjolla on.

Mikko Kiio

Kangasalan Mäntyveräjältä

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?