Kyläkoulujen futisturnaus: all stars -joukkueessa salibandyn mestareita

Salkkarit-tähti villitsi Pohjan koulun tyttöjä

Julia Woivalin, Krister Savonen ja Juho Syvänen on totuttu näkemään juoksemassa mailat käsissä salibandy-kentillä. Viime perjantaina nuoret mestarit kuljettivat isompaa palloa ilman mailoja, kun he pelasivat jalkapalloa erityisessä all stars -joukkueessa Kangasalan kyläkoulujen futisturnauksessa. Pääosin aikuisista koostunut all stars -joukkue sai vastaansa Pohjan koulun viitos- ja kuutosluokkalaisista muodostetun joukkueen.

All stars-joukkueen vahvistus, Salkkareissa Anton Heleniusta näytellyt Janne Saarinen päätyi tyttöjen piirittämäksi ottelun jälkeen, kun kuhmalahtelaiset halusivat päästä kuvattaviksi televisiosarjasta tunnetuksi tulleen miehen kainalossa. Saarisen näyttelijätaidot olivat käytössä myös kentällä suurieleisinä kaatumisina leikkimielisen ottelun hengessä.

 

Häviöstäkin hyvä fiilis

Aamupäivän mittelöissä neljän kyläkoulun joukkueet ratkoivat keskinäisissä otteluissaan, mitkä koulut pääsevät pronssipeliin ja finaaliotteluun. Pohjan koulun vanhimmat oppilaat pääsivät kentälle karsintavaiheen jälkeen.

–Vähän hirvittää, kun on aikuisia vastassa, Mariska Koskinen viittasi all stars -joukkueen vahvuuteen.

–Jännittää, Pilvi Porrassalmi täydensi.

–Toivon, että meidän joukkue voittaa. Mutta jos niin ei käy, niin tulee silti ihan hyvä fiilis, kannustusjoukkoihin kuulunut Viivi Virtanen arveli.

Verkko heilahtikin ensimmäisen kerran Pohjan joukkueen päässä pian ottelun alettua. Ottelun tuomaroinut Jouko Henttonen näki tilanteessa kuitenkin pelaajan käsikosketuksen. Väliajalle mentäessä ottelunumerot olivat al lstars -joukkueen hyväksi 3-0.

–Pelaatte liian supussa. Syöttöjä, Pohjan joukkueen valmentaja Tiina Keino ohjeisti suojattejaan.

–Ei peli kovin hyvin ole mennyt, kun ei ole saatu yhtään maaleja, Santtu Salonen luonnehti ottelua.

Toisella pelijaksolla maalisaldo ei paljon kasvanut. Verkko heilahti molemmissa päädyissä kerran.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?