Vatialan koulun kaava hyväksyttiin taas

Vatialan koulun uusi kaava saatiin hyväksyttyä toistamiseen valtuustossa Kangasalla. Kaava tuli uudelleen hyväksyttäväksi sen jälkeen, kun maakuntamuseo valitti aiemmasta päätöksestä ja kaupunki päätti oikeuskäsittelyn sijaan lähteä kaavan kanssa uudelle lausuntokierrokselle.

Valmistelumateriaalia täydennettiin selvityksillä Vatialan koulun kunnosta, sen rakennustaiteellisesta arvosta ja koko kaupungin koulurakentamisesta, ja maakuntamuseolta pyydettiin lausunto.

Kaupunki varautuu koulurakennuksen valmistumisen mahdolliseen viivästymiseen sen sijaan, että rakentamisaikataulua yritettäisiin kiristää. Koulun uusimiseen liittyvät aiemmin saadut urakkatarjoukset ovat voimassa heinäkuun loppuun asti.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?