Jehovan todistajat kutsuvat aluekonventtiin

Todistajat kutsuvat parhaillaan myös Pälkäneen alueen ihmisiä kanssaan aluekonventtiin. Kuvassa Anni ja Harri Maula Pälkäneen keskustassa jakamassa kutsuja.

Suomen Jehovan todistajien vuoden 2018 aluekonventit järjestetään tänä kesänä kuudella kielellä neljässä kaupungissa. Kautta maailman näihin koulutuspäiviin osallistui viime vuonna lähes 13 miljoonaa läsnäolijaa ja tänä vuonna läsnäolijoita odotetaan vieläkin enemmän.

Pälkäneen Jehovan todistajien seurakunta kokoontuu 8.–10.6. konventtiin Tampereelle. Aluekonventit tulevat muodostamaan Pirkanmaan koko vuoden suurimman seminaaritapahtuman. Niiden odotetaan keräävän väkeä kuuden päivän aikana Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen lähes 4500 henkilöä päivittäin. Konventit pidetään 8.–10. sekä 15.–17. kesäkuuta.

Vuoden 2018 ”Ole rohkea!” -konventtien kolmipäiväinen ohjelma esitetään lyhyinä puheina, haastatteluina ja videoina. Tämänvuotinen konventti hyödyttää sekä Jehovan todistajia että muita, koska se antaa voimaa paitsi kestää myös selviytyä ongelmista menestyksellisesti. Yksi konventin kohokohdista on sunnuntaina (10. ja 17.6) kello 13.50 alkava elokuva Joona – tositarina rohkeudesta ja armosta…. Elokuva antaa uusia näkökulmia elämään ja rohkeutta ottaa vastaan arjen huolet ja pelon aiheet. Vapaaehtoisvoimin tuotetun uuden, ei kaupallisen, elokuvan esittämisessä hyödynnetään viimeisintä tekniikkaa ja sen katsojamäärän arvioidaan kohoavan yli 12 miljoonaan aluekonventeissa, joita pidetään eri paikoissa 180 maassa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?