Rattijuoppo löytyi pysähtyneenä moottori käynnissä ja hätävilkut päällä

65-vuotias joensuulaismies jäi kiinni rattijuopumuksesta epäiltynä Pälkäneellä maanantaina aamuyöstä. Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta rattijuoposta S-marketin pihassa, ja yli 0,5 milligrammaa litrassa – eli reilun yhden promillen lukemat – kirjauttanut kuski löydettiin Onkkaalantien ja Lahdentien risteyksestä pysähtyneenä, moottori käynnissä ja hätävilkut päällä.

Liikenteessä kohellettiin Pälkäneellä myös viime keskiviikkona. Pälkäneelle tehtävän perässä ajanutta partiota vastaan kaahasi autoilija, joka ohjasti peltiratsuaan 150 kilometrin tuntivauhdilla Lahdentiellä.Hieman myöhemmin poliisi sai hälytyksen Koivuniementielle, jossa samainen auto oli suistunut tieltä. Ratissa oli ulkopaikkakuntalainen kolmekymppinen mies.

Lauantaina kolmekymppinen tamperelaismies pysäytettiin Sahalahdentiellä hänen ajeltuaan ilman korttia katsastamattomalla autolla.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?