Koko perheen juhannusjuhla Pyysalossa

Juhannuskokko paloi näyttävästi Pyysalon juhannusjuhlilla vuonna 2015. Kuva: Tapio Sillanpää

Kangasalan seurakunnan perinteinen juhannusjuhla järjestetään jälleen tänä kesänä Pyysalossa. Kaikenikäisille tarkoitetun juhannustapahtuman ohjelmassa on muun muassa saunomista ja uimista ja juhannuskokon polttaminen.

Seurakunta tarjoaa tapahtumassa kahvia, lettuja ja makkaraa. Rumpupajassa, kansanlaulukirkossa ja riparilaulujen hetkessä pääsee myös musiikin kautta juhlatunnelmaan. Tapahtuma alkaa kello 15 lipunnostolla. Kello 18 järjestetään kansanlaulukirkko ja kello 19 poltetaan juhannuskokko. Tapahtuma on päihteetön.

Pyysaloon voi tulla maksuttomalla linja-autokyydityksellä, johon ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Linja-autoliike O. Mäntylän bussiin pääsee kyytiin matkan varrelta tai Vatialan seurakuntatalolta kello 13.45, Nattarista kello 13.45, Suoraman seurakuntakeskukselta kello 13.55, kirkon pysäkiltä kello 14.05 ja Pyysalosta kello 14.45. Paluukyyti lähtee Pyysalosta kello 20.45. Kuhmalahden ja Sahalahden kyyditykseen ilmoittaudutaan 19.6. mennessä numeroon 040 309 8050.

Koko perheen juhannusjuhla Pyysalon toiminta- ja tapahtumakeskuksessa pe 22.6. klo 15−21. Osoite  Pyysalontie 23.

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?