Pälkäneen kylät Kukkia ja Kostia

Miika Utoslahti teki erinomaisen avauksen Luopioisten uudeksi nimeksi (SHL 6.6.). Samalla voitaisiin muuttaa myös kuntakeskuksen nimi. Onkkaala on vain yksi keskustan kylistä, eikä se ole koskaan kunnolla juurtunut tarkoittamaan koko keskustaa. Kostia olisi paljon parempi nimi.

Ja olisihan se myös paljon sympaattisempaa, jos Pälkäneellä asuttaisiin Kostialla ja Kukkialla eikä Onkkaalassa ja Luopioisissa.

Aapiskukko-vaakunan palautus olisi lukutaitopitäjältä kulttuuriteko Medelplanin 300-vuotisjuhlien kunniaksi.

Ääni Kostialta

Kommentit (2)

  1. Hermostunut

    Tunkekaa ny hanuriinne kaiken maailman meedenplaanit sun muut täysin toisarvoiset asiat tässä kunnassa. Eiköhän olis tärkein saada talous kuntoon eikä miettiä jotain perkeleen vaakunaa!? Se on 2007 valittu kunnan vaakunaksi ja that’s it! Herätkää pässit.

  2. Paavo Mustonen

    Se on kyllä vakava paikka, jos heti aamusta on noin hermostunut, käy ennen pitkää terveyden päälle. Tuskin sekään on terveellistä, että tunkee hanuriinsa kaiken aikaa erinäisiä juttuja.Täällä pohjoisessa on aurinkoista, tuulista, ja viileää, elikkäs just passelia ilman sääskiä. Meilläpäin ne ovat pääskysen kokoisia. Eilen näin elävän ihmisen, se liikkui selvästi.
    Vaakuna-asia on kyllä vähän hölmö, tuskin muuta kuin tiettyyn tilanteeseen tehty henkeä nostattava hiukan huolimaton puhe. Huolimaton siksi, että siinä ei huomioitu vaakunan merkitystä kuntaliitoksessa. Kukkia taas kylännimenä on aivan loistava, ja sen soisin menevän läpi, vaikka monelle sekin voi olla yhtä kipeä asia, kuin tämä vaakuna.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?