Vähä-Kyörissä kuullaan barokkiviuluja

Vuolijoen Vähä-Kyörissä kuullaan tupamusiikkia kahdella barokkiviululla soitettuna sunnuntaina 17.6. kello 15. Kreeta-Maria Kentala on tunnettu ja tunnustettu barokkiviulun taitaja ja opettaja Kaustiselta. Viime vuonna hänen levytyksensä Bachin ja kansanmusiikin yhdistämisestä ”Side by Side” palkittiin sekä Yleisradion Vuoden levynä että saanut klassisen musiikin Emma-palkinnon. Tämän innostuneen vastaanoton saaneen esityksen hän piti myös Vähä-Kyorissä viime kesänä. Tänä vuonna soittajia on kaksi, Kreeta-Maria Kentala ja Siiri Virkkala, jotka soittavat barokkiviuluduoja.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>