Luja-Lukon C-tytöt pelasivat pronssille

Pälkäneen 12-vuotiaat koripallotytöt ottivat pronssia Kotkassa viikonloppuna pelatussa Kymi River Basket Tournamentissa. C-tyttöjen kilpasarjassa pelannut Luja-Lukko voitti avauspäivän peleissä SBG:n seitsemällä pisteellä, mutta emäntäseura PeKalle ja Pyrinnölle pälkäneläiset kärsivät noin kymmenen pisteen tappiot.

Sunnuntain välierä näytti olevan ohi, kun Pyrintö karkasi jo 14–0  johtoon. Luja-Lukko aloitti kuitenkin taistelun ja hilasi itseään kori korilta lähemmäksi. Lopussa Pälkäne nousi jo neljän pisteen päähän, mutta Pyrinnön laajempi kokoonpano ratkaisi 30–22 voiton.

Pronssipelissä vastaan tuli SBG. Väsyneiden joukkueiden kohtaaminen ei ollut erityisen tasokas. Luja-Lukko varmisti pronssimitalit 26–18 voitolla.

Luja-Lukko oli Kotkassa liikkeellä seitsemän tytön voimin. Mukana olivat Heta Östring, Viola Raatikainen, Milla Kähäri, Tytti Ojanperä, Lea Wallgrén, Tesla Gylling ja Sanni Ketola.

Tulevan kauden C-tyttöjoukkue kohtasi kolme kovaa joukkuetta Kotkan turnauksessa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.