Pieniä vaihdoksia LuPoSan hallitukseen

Salmentaan Laivarannan laavu.

Luikala-Pohjalahti-Salmentaka -kyläyhdistys piti viime torstaina vuosikokouksensa eli niin sanotun kyläkokouksen Luikalan Työväentalossa.

Hallituksen puheenjohtajana jatkaa toista vuotta Tarja Saarenheimo-Penttilä. Muut Luikalan edustajat ovat Katariina Järvinen varapuheenjohtajana ja Tauno Saario varajäsenenä. Katariina ja Tauno ovat olleet hallituksessa 2000-luvun alusta asti, Tauno Saario aiemmin puheenjohtajana. Hallituksen jäsenenä ja sihteerinä toimii Pauliina Räväsmäki, myös Luikalasta.

Salmentaan edustajat ovat edelleen Leena Peltonen ja Veli-Pekka Virtanen varsinaisina ja Arja Pahkasalo hallituksen varajäsenenä. Pohjalahden edustajina ovat Marja Siukola-Wahe ja Mikko Niemi. Uudeksi varajäseneksi valittiin Petri Urkko.

Kyläyhdistyksen toiminta kuluvana vuonna jatkuu totutuin menoin. Uutena kuitenkin tuli idea hyödyntää uutta Salmentaan Laivarannan laavua. Sunnuntaille 1.7. on heitetty haaste sappeelaisille kirkkovenesoutuun rantatapahtuman oheen. Leikkien ja pelien lisäksi – sään niin salliessa – on luvassa leikkimielinen soututapahtuma. Mukaan ovat tulossa myös Salmentaan VPK ja Pohjois-Pälkäneen Maa- ja kotitalousseura. Rannassa on kyläyhdistyksen puffetti munkkeineen, lättyineen ja makkaroineen, pikkurahalla.

Toinen kyläyhdistyksen kesätapahtuma on 14.7. pidettävä Luikalan kesätori.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?