Kotkat lennossa rullakiekossa

CSKA Mordor pelaa ensimmäistä kertaa rullakiekon SM-liigan pudotuspeleissä. Kangasalalaisharrastajista ja Eaglesin kakkosdivisioonajoukkueen entisistä ja nykyisistä pelureista rakentunut Mordor ylsi runkosarjassa lopulta kolmanneksi; paikka pudotuspeleissä varmistui ”jo” sarjan toiseksi viimeisellä kierroksella voitolla Inline Keravasta.

Ensimmäinen vastus pudotuspeleissä on KooVee Rollers, jonka CSKA Mordor kohtaa tänään keskiviikkona Hakametsän kakkoshallissa kello 18. Liigan mestari on selvillä 30.6. mennessä.

Kangasalalaispelaajien CSKA Mordor on rullakiekkomenestyksen lisäksi pärjännyt myös jalkapallossa – joukkue on päässyt pitelemään esimerkiksi Sahalahden puulakisarjan himoittua palkintopokaalia. Kuva: Carita Lohtander Photography.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?