Museobussi kiertää Sarsan ja Vehoniemen

Kangasalalaiset yhdistykset, yritykset ja muut toimijat esittäytyvät Kesäpäivä Kangasalla -lähimarkkinoilla Mobilian rannassa sunnuntaina 1. heinäkuuta. Kello 11 alkavasta tapahtumassa pääsee myös nousemaan museobussiin ja tutustumaan Jussi Lehtosen johdolla Sarsan–Vehoniemen alueen luonto- ja kulttuurikohteisiin.

Ympäristökiertoajelulla kuullaan muun muassa Suomen vanhimmasta keittiöstä, Adoptoi monumentti -toiminnasta, automuseon historiasta ja Vehoniemen näkötornista.

Ympäristökiertoajeluita järjestetään kaksi. Ensimmäinen starttaa Mobilian parkkipaikalta (Kustaa Kolmannen tie 75) kello 11 ja jälkimmäinen kello 12.45.

Noin puolentoista tunnin pituisen maksuttoman ympäristökiertoajelun tarjoaa kaupungin ympäristönsuojelu. Molemmille kierroksille mahtuu 35 osanottajaa. Mukaan voi ilmoittautua Tiina Hakalalle osoitteeseen tiina.hakala@tampere.fi tai numeroon 040 806 2619 viimeistään torstaina 21. kesäkuuta. Aivan kaikkia paikkoja ei voi varata etukäteen, vaan kymmenkunta paikkaa jätetään lähimarkkinoilta kyytiin innostuville.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?