Juho Kilpiselle Carl Lindin kannustusstipendi

Pälkäneen Lions Club palkitsi Carl Lindin kannustusstipendillä Juho Kilpisen. Palkinto jaettiin viime viikolla yleisurheilun viikkokisoissa. Kilpisen valintaa perusteltiin laajalla urheilun harrastamisella sekä hyvällä asenteella.

– Tämänvuotisen stipendinsaajan mielilajeihin kuuluvat salibandy ja jääkiekko. Hän on myös iloisen ja positiivisen asenteen lisäksi ahkera yleisurheilun harrastaja, kertoi stipenditoimikunnan puheenjohtaja Markku Ruokonen palkitusta.

Kilpiselle palkintoa olivat luovuttamassa Markku Ruokosen lisäksi Lions Clubin presidentti Kalle Vaismaa sekä Matti Vaittinen. Stipendin tarkoitus on kannustaa palkittavaa nuorta liikunnan harrastamisessa.

– Aina ei tarvitse voittaa, van tärkeintä on nauttia siitä mitä tekee, sanoi Ruokonen jakotilaisuudessaan pitämässä puheessa. Ideologia on peräisin stipendin isältä Carl Lundilta, joka oli aktiivinen urheiluharrastaja ja pitkäaikainen leijona.

Kuvassa on palkitun Juho Kilpisen kanssa Pälkäneen Lions Clubin presidentti Kalle Vaismaa, stipenditoimikunnan puheenjohtaja Markku Ruokonen ja stipenditoimikunnan jäsen Matti Vaittinen. Kuva: Eero Mäki-Mantila.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.