Valtuustot vastakkain jalkapallopelissä

Vihreäpaitainen nuorisovaltuuston joukkue kärsi karvaan tappion valtuustojen jalkapallomittelössä.

Kangasalan nuorisovaltuusto heitti kaupunginvaltuustolle keväällä haasteen valtuustojen välisestä jalkapallo-ottelusta Suoraman uudella tekonurmella. Edellisen kerran valtuustot kohtasivat jalkapallon merkeissä kaksi vuotta sitten pelaten vanhalla tekonurmella sekä hiekkakentällä, joten nyt oli aika pelata uudestaan uuden nurmen myötä. Kaupunginvaltuusto tarttui haasteeseen, ja peli pelattiin torstaina 7.6.

Pelin tarkoituksena oli ottaa leikkimielisesti valtuustoista mittaa kahdessa kahdenkymmenen minuutin erässä, sekä samalla kohottaa nuorten ja valtuutettujen välistä yhteishenkeä. Valtuutettuja saapui paikalle runsain mitoin, ja peli voitiin aloittaa. Hauska peli muuttui paikoin totiseksi, kun edellisen pelin hävinnyt kaupunginvaltuusto pisti nuorisovaltuuston erittäin koville kamppailussa valtuustopokaalista. Tasokkaassa pelissä kaupunginvaltuusto näyttikin todelliset kyntensä, ja voitti ottelun lukemin 5-1.

Kaikille jäi ottelusta kuitenkin hyvä ja lämmin fiilis. Nuorisovaltuustolle karvas tappio jäi tosin hieman hampaankoloon, joten seuraavaa kohtaamista odotetaan jo. Pelit valtuustojen välillä siis jatkuvat, kenties muidenkin lajien merkeissä.

Lauri Liuko

Valtuuston pelaajat ottelussa olivat Soili Uotila-Välimäki (myös Nuvan pelaaja) (takana vasemmalla), Petri Vilkki, Stiina Lahikainen, Jussi Jokilampi, Raimo Kouhia, Hanna Laine, Marko Järvempää, Pekka Lahti, Anne-Mari Thomassen, Jaakko Hyytinen, Niina Nummela, Jari Haaparanta, Mika Ollila (edessä vasemmalla), Iikka Nikkinen ja Topi Kuusijärvi.

Nuorisovaltuuston joukkueessa pelasivat Marketta Huuhtanen (ohjaaja) (vasemmalla),Oona Kerola, Sointu Ahola, Inga-Liisa Majara, Matias Pessi, Tuomas Ylinen, Jonna Lehto, Eemil Kangastie, Eemeli Saarela, Kiia Mansikkaviita, Lauri Liuko, Irina Schutskoff (ohjaaja) ja Tytti Eromäki-Heino (ohjaaja).

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?