Kannatusta Kukkialle

Viime aikoina lehdessä käyty keskustelu Luopioisten nimen uudistamisesta on ollut erinomaisen ilahduttavaa luettavaa. Nykyinen nimihän on todellakin kertakaikkisen ankea, ja sen aiheuttamat negatiiviset mielikuvat ovat erityisen vahingollisia tällaisena aikana, kun seudun olisi äärimmäisen tärkeää kyetä houkuttelemaan uusia asukkaita ja vierailijoita.

Kukkiankylä puolestaan houkuttelisi seudulle varmasti sunnuntaimatkailijan ja lapsiperheen jos toisenkin. Kylteissä ja kartoissa näkyessään se tuottaisi hyvää mieltä ja säteilisi myönteisyyttä myös viereisiin kyliin ja koko lähiseudulle.

Eiköhän jo ryhdytä edistämään nimenmuutosta toden teolla, jotta saadaan kotiseutumme houkuttelevuus taas kohisten kasvuun.

Kukkialla kasvanut

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?